Budva  Montenegro - Turistička  ponuda
Smještaj Hoteli Booking Restorani Plaže Nekretnine
Domaća verzija English version
google
Pretraga hotela
Destinacija:
Hoteli u Crnoj Gori
Dolazak
odlazak

SAZNAJTE VIŠE O BUDVI:
Budva INFO
  Budvanske plaže
  Geografija i klima
  Istorija Budve
  Kultura u Budvi
  Sport u Budvi
  Budva Foto galerija
  Stare fotografije Budve

BUDVANSKA RIVIJERA:
Budva
  Ostrvo Sveti Nikola
  Bečići
  Rafailovići
  Pržno
  Miločer
  Sveti Stefan
  Petrovac


O NAMA


www.RIVIJERA.net je vodjena mladim timom ljudi koji imaju modernu viziju razvoja turizma u Crnoj Gori. Imajući u obzir kontinuirani rast Internet korisnika te lakši način komunikacije i veliki razvoj turističke ponude Budve i Crne Gore došli smo na ideju da približimo turiste, kao krajnje korisnike, sa iznajmljivačima privatnog i hotelskog smještaja.

Najnovija istraživanja tržišta turističke potrošnje pokazala su da čak 92% gostiju iz zapadnih zemalja putem interneta samostalno pronalazi i rezerviše boravak direktno sa iznajmljivačima turističkih objekata pa ih samim tim oslobadja plaćanja dodatnih agencijskih provizija i uličnih dilera, što odmor čini jeftinijim.

Kako bismo gostu pružili što kvalitetniji boravak u odabranoj destinaciji potrudili smo se da, osim smještajnih kapaciteta ponudimo i sve ostale usluge koje su gostu potrebne kad ide na putovanje, od servisnih informacija o gradu, restorana, kafića, noćnih klubova, pizzeria, slastičarnica, trgovačkih centara, butika, salona masaže, kozmetičkih salona, sportskih terena, rent a car, taxi, pa sve do raznih drugih usluga.

Kako bismo našim oglašivačima pružili što kvalitetniju prezentaciju njihovih smještajnih kapaciteta i razlog za zadovoljstvo, konstantno sprovodimo intenzivnu medijsku kampanju putem pisanih i elektronskih medija, upravo na onim tržištima koja su tradicionalno važna, te na takav način garantujemo informisanje i odaziv velikog broja gostiju kao i bolju popunjenost slobodnih kapaciteta.


Hvala na ukazanom povjerenju!

 

 

Copyright © 2003 - 2017   All rights reserved.  Rivijera.net Budva